GJ

god jul på er alla. jag la upp en FET julhälsning på bdb: http://uddfeldtalex.bilddagboken.se 

snön ligger vit å så, men tomten kom inte endå.

julafton min präglades lite av rim, gjorde din?

seriöst rimma på paket är det bästa med julen :))

god fortsättning på er alla!

julens frid

passar väl på att slänga in en julhälsning å här dan före....
jag oc h brusch gick ner å köpte de sista klapparna idag å nu är vi redo för jul. pianot rök idag det var skönt å avve rev mej på halsen. det svider. god jul på er

bandy

idag var det genrep inför skolavslutningen. det var mer än segt! :/ sen vart det desto roligare, för på eftermiddan lirade NEG innebandyturnering. det var super nice. synd bara att vi sög :P haha, imorrn ska det spelas lite gitarr i alla fall, hoppas det blir nice. jag olle å rickard ska göra Scar Tissue av rhcp. vi rockar :D ikväll har jag (tomten) och jonatan(nissen) haft klappverkstad, det var mer än nice och jag vet inte HURMÅNGA paket som gjordes, mysig julmusik lyssnade vi visst på också. nu ska jag spela dota för ajg är en nörd. hare bra alla! 

oj, jag glömde nästan.... LINN JUNG PERSON ÄR SNYYYYGGGGGG :)

yeah

idag har jag vart på sjukhustet i cirka 5 timmar, det rockade. matten kommer gå bra hoppas jag. nu ska jag inte plugga. jag ska titta på music and lyrics spela gitarr och bränna skovr .P 
puss

okeej..


3:e advent mysigt etc. synd bara att vi inte har nån snö. jag tände iallafall ljus nummer 3, fint. igår gjorde jag ETT matte tal. shit vad jag e skillad. nationella kommer nog gå som susen, jag har nämligen nyss laddat hem mikale ackelmans studieteknik-mattematik. pepp pepp. lucia var det igår och jag har haft namnsdag, det var festligt vill jag lova. 3 sa grattis. gryymt. förra gången var det bara en. namnsdagar rockar helt enkelt! hare cp-bra. och kom ihåg att jag tänker på dej :)


jag är nöjd

haha! på fredag blire drag, det vill jag lova :P ska fixa en ströt bara tror jag. vi ska rocka sönder NEg så det skriker om det, missa inte det! :) Ann sa att jag skulle vara nöjd. jag är nöjd.

nu ska det pluggas! :o

okey lissna? yao....

jag är arg! :@ på spanskan bland annat den suger och imorrn har vi visst prov.... på vägen hem idag efter att ha fet chilat med edvin i en korsning, hann jag totalt förfrysa mina fingrar. nu har dom tinat, men det var en oerhört smärtsam process. jag sitter här nu och väntar på att min gräddstuvade pytt-i-panna ska kallna lite. jag tänker äta den. kolla på scrubs. spela gitarr. spela fotboll. läsa en rolig manga jag läser. och inte plugga så mkt spanska alls faktiskt.... jag tror det är ett vinnande koncept. eller vad säger du?

bläh

idag morse klockan 2 ungefrä bestämde jag mej för att inte gå till skolan. jag orkar inte. plus att jag nästan aldrig e sjuk, så nu ska jag va det! jag ska plugga lite spanska! för jag måste skärpa mej där! annars blire lugnt. hoppas jag snart frisknar till (a)

nu ere så här va....

jag tänkter inte plugga till provet imorrn. nej sånt är överskattat. nu ska jag spela, gitarra, kolla å käka :) ha kul pluggisar!

RSS 2.0