nu är det höst


trevlig dag

igår spenderade jag störska delen av dagen med sandra. det var very nice. vi kollade på kvällen på patrik1.5 på bio på röda kvarn på salong 3 på rad 6. det var en väldigt bra film, den handlar om ett stört skönt gaypar som får adoptera "fel" barn. instället för 1.5 år är han 15, kriminell homofob. fördomar ställs mot fördommar. valdigt koolt film. den är väldigt fin och spelar mycket på "att slå sig ner" drömmar om hus, trädgård, barn och kanskse en hund. väldigt mysigt och bra, som sagt. paret och grabben lyckas såklart hitta varandra och filmen slutar lyckligt, gott tyckte jag. sen gick vi hem till micke där det gamla vanliga gänget var samlat, också väldigt trevlans trevligt :) nu ska jag "fila på min dräkt" :P ta det lugnt och ha LOV! :)

xoxo - 413X4ND3R  

"inget liv" och rock band!

idag var en såndär "jag har inget liv dag" inatt/morse satta jag med alexB uppe till runt 4 å spelade DotA för att inviga lovet och vända "till rätta" på dygnsryttmen :P sov sen till 11 tror jag. sen gjorde jag verkligen inget vettigt. jag tränade pyttelite styrketräning, spelade gitarr, bytteförstärkare, bytte tillbkas, stekte kyckling, tog en dush och typ bara var seg. sen på kvällen gick jag alicia olle erika robin johanna till emil. det var molto beno och emil var snäll och vi var i hans källare efter att först ha mumsat på voflor. vi tittade på drömkåken och spelade rock band. och jag har verkligen bara en sak att säga... ROCK BAND ROCKS! :D (jag tror jag talar för oss alla som var där) 

- you know you love me / alex -

come back

sorry för uppehållet (ber om ursäkt till en läsarkrets som antagligen inte ens finns...) jag har haft fullt upp med skola å dylikt bla bla. ingen bryr sej. men nu är det lov på g! whoho, jag har aldrig tidigare varit så sugen på lov som jag är nu! 2:an är tuff. det är inget skitsnack. idag var det FN-myskväll typ. fett chilligt med massa goa folks och musik :) sånt gillar vi. du ska det njutas i form av avlsapnat levande i en veckas tid. hoppas ni alla nu under lovet tar tid till er själva och för allt i världen inte pluggar nåt skit! "ce la vi" :P

pussar - alex

ÄGD

jag tror matten tog oss alla med storm idag och det känns trist men ändå ganska tippat. det verkar så här på efter hand så typsikt skolan att slänga ihop ett prov där så gott som alla frågor är C uppgifter eller värre. jag var chanslös mot dom svårare frågorna men jag ska försöka inte va en sån pluggis å deppa ihop. blä. jag ska träna lite som vanligt och absolut inte plugga matte. 

cp-hora, fan och bajs.

EEEEELLLOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSS

uuhm, igår va, överaskningsparty för didde unt binita hemma hos olle. det var planerat ljus, utomhus och varma kläder. det vart inne i soffan som vanlight. men what ever, typ. det var ju trevligt å allt det där. fast jag sov dåligt! blä. dan efter så gick jag på stan lite gran. först typ 10 min med micke, vi kollade in den nya skivaffären, kul tycker jag (affären och micke!) sen gick jag med mor och mormor. det var trevligt. mormor börjar ju bli gamal å så... men jag köpte iallafall den där jackan ni vet... nä? men hur som helst det köpte jag. en tröja å en mössa också. jag känner mej extra snygg nu :) men som mormor sa. "det är ju inte bara det som räknas" jag kanske skulle dragit till på lite trevlighetspiller eller en flaska omtanke. ja ja... nu vart det utseendet. matte plugg känns ju inte as ballt. men jag ska försöka, lite iallafall ;)

puss

besviken

besviken på vadå? jo, hela den här dagen(skoldagen) skulle man kunna säga. min första lektion var biologi. vi skulle gå igenom vårt "skogsmaterial". en liten, men ganska jobbig detalj var att det luktade rutten hund, och att lukten satte sig.... näst på tur stod engelska uppsatsen. min "analys" vart allt annat än formel och strukturerad. lunchen smakade sådär, men den smakade ändå bättre än av det luktade vid matsalen. regn -> blött -> stinker surt som bara den. jobbig matte lektion. och en teoretisk musiklektion som jag nu "genomför hemma"...

unt by the way... jag <3 hemlisar

bajs på  ½ idag, hoppas resten blir bättre


(det blev den inte)

RSS 2.0