" "

"det borde vara förbjudet enligt lag att vara stressad av skolan" citat á la bosco. jag håller med.

ett "typ" test

idag har jag tästat mina gränser. efter att ha slutat skolan halv fyra skulle jag plugga, träna. äta och träna. hur skulle detta hinnas? jag hängde med hem till olle1, jonatan och couch, jag hann plugga cirka 30 min. sen skulle jag hem å käka mat. efter maten packade jag å fixade lite och befann mej 18:00 redo och klar i tränings-centret.105 svettiga minuter senare cyklar jag där ifrån. väl hemma cirka 19:55 slängde jag i mej ett glas energi och en halv macka. sen vart det upp till borgis som gällde för 90 min fotboll. nu är jag ömmare än jag nånsin varit. och klockan är snart läggdags. på tal om ingenting så sög jag på kemiprovet idag, men det var väl väntat?

jag älskar er alla. 

rubrik saknas

okej.. idag har varit rätt så händelsefattig. jag har läst igenom kemi sidorna jag ska kunna tills imorrn. men jag vill inte påstå att jag kan dom :(  jag är ändå på hyfsat bra humör. pappa har lånat ut en schertler förstärkare till mej. den tycker jag om. jag har sovit konstigt i helgen. det märks. jag är sjukt seg och mitt huvud känns "tungt", ni vet vad jag snackar om. igår kväll var jag, tillsammans med robban å johanna, på "sen kväll med gud" hos elina. det var mycket roligt. jag såg ett bra citat från Abbe Einstein; "Den som ser universums perfektion och ändå förnekar guds existens är en dåre" jag tycker det är coolt sagt. speciellt med tanke vem han är. jag han även droppa ett paket utanför diddes dörr, ringa på 3 gånger och springa ner för trappan. synd bara att han inte var hemma ;-) han hittade det idag dock och vart glad :) jag sitter nu och kollar på "You, Me and Dupree" den är mysig.

jag älskar er alla.

ös och kul

idag gack jag unt olle till slakthuset för att lyssna på lite bra musik. det var fyra band som spelade och det var riktigt nice. bäst var såklart johan skoghs "traitor", som avslutade kvällen. jag var väldigt kool och stod längst framme vid scenen och headbangade gärnet. och idag så har jag ont. "man är ju inte sexton längre..." men orkar liksom inte hur mycket som helst. men det var sjukt trevligt och bra musik. efteråt gick jag med olle1 hem till hans couch. han bjöd på rostat bröd med sylt och var allmänt mysig. om jag var homosexuell eller tjej. skulle jag villja bli tillsammans med honom. hur som helst, jag var jätte trött efter den hårda skolveckan och somnade runt ett två där nångång och vaknade runt elva. stel som en pinne. men vid gott lynne.

jag älskar er alla. 

la cosa primera.

den första saken jag vill ta upp i min aldeles färska blogg är att jag suger på att stava. det har jag alltid gjort och kommer nog alltid att göra. därför har jag en liten önskan. den lyder att du som läser den skit jag i framtiden kommer att krafsa ner här, inte ska skicka hat-mejl eller lämna sura komentarer som är stavnings relaterade.

jag älskar er alla.  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0